Skuffelse for Bowsette-fans

SKUFFELSE: Til mange fans' skuffelse, blir ikke Bowsette en realitet. Foto: carlos andre photography / Shutterstock.com

I januar blir New Super Mario Bros. U Deluxe sluppet på Nintendo Switch. Det er særlig ett tema fans har diskutert mye online og det er knyttet til et noe spesielt item som kommer til å bli introdusert.

Nintendo annonserte i september, 2018, at et item ved navn Super Crown forandrer karakteren Toadette til en prinsesse kalt Peachette – altså en blanding mellom Toadette og Prinsesse Peach.

Det var etter at denne nyheten ble kjent at fans begynte å se for seg andre karakterer fra spillet i prinsesseform. Den meste populære idéen blant fansen er en prinsesseform av Bowser, døpt Bowsette.

Nintendo har nå til manges skuffelse avkreftet disse spekulasjonene ved å spesifisere at det kun er Toadette som kan bruke dette itemet. I parantes i beskrivelsen av item-et står det nå (oversatt fra engelsk): “Beklager Luigi – bare Toadette kan bruke dette item-et!”.


New Super Mario Bros. U Deluxe skal etter planen bli lansert 11.januar og kan forhåndsbestilles via flere forhandlere, deriblant CDON.

NB! Vi gjør oppmerksom på at lenken over er en affiliate-lenke. Dette betyr at dersom du kjøper spillet gjennom lenken vår, vil Innholdsskaper.no få betalt en kommisjon for henvisningen. Dette selvsagt uten noen ekstra kostnad for deg. 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.