Skuffelse for Bowsette-fans

I januar blir New Super Mario Bros. U Deluxe sluppet på Nintendo Switch. Det er særlig ett tema fans har diskutert mye online og det er knyttet til et noe spesielt item som kommer til å bli introdusert.

Nintendo annonserte i september, 2018, at et item ved navn Super Crown forandrer karakteren Toadette til en prinsesse kalt Peachette – altså en blanding mellom Toadette og Prinsesse Peach.

Det var etter at denne nyheten ble kjent at fans begynte å se for seg andre karakterer fra spillet i prinsesseform. Den meste populære idéen blant fansen er en prinsesseform av Bowser, døpt Bowsette.

Nintendo har nå til manges skuffelse avkreftet disse spekulasjonene ved å spesifisere at det kun er Toadette som kan bruke dette itemet. I parantes i beskrivelsen av item-et står det nå (oversatt fra engelsk): “Beklager Luigi – bare Toadette kan bruke dette item-et!”.


New Super Mario Bros. U Deluxe skal etter planen bli lansert 11.januar og kan forhåndsbestilles via flere forhandlere, deriblant CDON.

NB! Vi gjør oppmerksom på at lenken over er en affiliate-lenke. Dette betyr at dersom du kjøper spillet gjennom lenken vår, vil Innholdsskaper.no få betalt en kommisjon for henvisningen. Dette selvsagt uten noen ekstra kostnad for deg. 


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *