Om innholdsskaper.no

Flere og flere tar i bruk plattformer som YouTube, Facebook, Twitch, Instagram, WordPress, Blogg.no m.m. for å dele originalinnhold og skape sin egen merkevare. Innholdsskaper.no har som mål å skape en portal og arena for denne målgruppen med blant annet relevante tips og personlige erfaringer fra sidens grunnlegger.

Alt innhold på denne siden skrives av Peder B. Helland. Min største glede er å komponere musikk og jeg gjør dette på fulltid. Du kan høre musikken min på alle musikktjenester under navnet mitt ‘Peder B. Helland’.

Denne siden kan på mange måter ses på som en personlig blogg, i tillegg til å være en infoside. Jeg legger derfor stor vekt på personlige meninger og erfaringer i mine artikler/innlegg.

Legg gjerne igjen en kommentar dersom du har noe på hjertet om et innlegg. All tilbakemelding settes pris på og jeg prøver å svare på alle spørsmål så godt jeg kan.