Jack Black starter gamingkanal på YouTube

I en video publisert den 21.desember annonserer den kjente komikeren og skuespilleren Jack Black at han starter egen gaming-kanal på YouTube, kalt Jablinski Games

Det kommer ikke fram veldig mye informasjon i den 30 sekunders lange videoen, men Jack Black forklarer i en kommentar at det er sønnen hans som står for filmingen og redigeringen. I den forbindelse kan man kanskje tenke seg at det er sønnen som også står bak innkjøpet av PewDiePies noe spesielle stol som blir vist fram i videoen.

I beskrivelsen av videoen skriver Black at kanalen kommer til å bestå av “spill, mat og livet”. Det skal etter planen komme en ny video hver fredag. Dette vil si at den første ordinære videoen sannsynligvis vil komme allerede på fredag (den 28.desember).

Med denne nyheten kaster Jack Black seg inn i en voksende trend der “tradisjonelle” kjendiser etablerer seg på YouTube. På starten av året så vi eksempelvis filmstjernen Will Smith annonsere sin nye YouTube-kanal. I løpet av året har Will Smith ikke overraskende bygd opp en suksessfull kanal med over 4,3 millioner abonnenter. I skrivende stund har Jack Black over 415k abonnenter på sin nye kanal. Jack Blacks første video kan sees under.

FØRSTE VIDEO: Her er Jack Blacks første video. Kilde: YouTube.com

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *