YouTube-innlegg vises nå på hjemmesiden for PC-brukere

I lengre tid har YouTube-innlegg, såkalte community posts, blitt vist på forsiden av YouTube for mobilbrukere. I løpet av de siste dagene har innholdsskaper.no lagt merke til at disse innleggene nå vises på forsiden av YouTube for også PC-brukere.

YouTube-innlegg ble lansert for et begrenset antall brukere i 2016 og er en funksjon som gjør at kanaler kan dele bilder og statusoppdateringer med abonnentene sine. Det er også mulig å starte undersøkelser der kanaler stiller abonnentene sine et spørsmål med opp til fem svaralternativer.

I 2017 ble muligheten for å publisere YouTube-innlegg åpnet for kanaler med over 10,000 abonnenter. Denne grensen har senere blitt senket til 1,000 abonnenter.

Fram til nå har YouTube-innlegg blitt vist på forsiden til YouTube-brukere på mobil, men ikke på PC. Her har man måttet sjekke disse innleggene manuelt på hver enkelt kanal man er interessert i. Nå kan innholdsskaper.no rapportere at YouTube-innlegg også vises på hjemmesiden for PC-brukere.

VISES NÅ FOR PC-BRUKERE: Det er nå en egen seksjon for YouTube-innlegg tilgjengelig for PC-brukere. Skjermdump: Peder / innholdsskaper.no

Som illustrert på bildet over, er det nå en egen seksjon for YouTube-innlegg når man besøker YouTube via PC. Dersom du driver en YouTube-kanal med over 1,000 abonnenter, er det nå desto større grunn for å ta i bruk denne funksjonen.

Hvilke erfaringer har du med YouTube-innlegg? Dersom du driver en YouTube-kanal, har funksjonen fungert bra for deg?


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *