YouTube-innlegg vises nå på hjemmesiden for PC-brukere

FORBEDRING: Det er nå lettere å holde seg oppdatert på YouTube-innlegg. Foto: Worawee Meepian / Shutterstock.com

I lengre tid har YouTube-innlegg, såkalte community posts, blitt vist på forsiden av YouTube for mobilbrukere. I løpet av de siste dagene har innholdsskaper.no lagt merke til at disse innleggene nå vises på forsiden av YouTube for også PC-brukere.

YouTube-innlegg ble lansert for et begrenset antall brukere i 2016 og er en funksjon som gjør at kanaler kan dele bilder og statusoppdateringer med abonnentene sine. Det er også mulig å starte undersøkelser der kanaler stiller abonnentene sine et spørsmål med opp til fem svaralternativer.

I 2017 ble muligheten for å publisere YouTube-innlegg åpnet for kanaler med over 10,000 abonnenter. Denne grensen har senere blitt senket til 1,000 abonnenter.

Fram til nå har YouTube-innlegg blitt vist på forsiden til YouTube-brukere på mobil, men ikke på PC. Her har man måttet sjekke disse innleggene manuelt på hver enkelt kanal man er interessert i. Nå kan innholdsskaper.no rapportere at YouTube-innlegg også vises på hjemmesiden for PC-brukere.

VISES NÅ FOR PC-BRUKERE: Det er nå en egen seksjon for YouTube-innlegg tilgjengelig for PC-brukere. Skjermdump: Peder / innholdsskaper.no

Som illustrert på bildet over, er det nå en egen seksjon for YouTube-innlegg når man besøker YouTube via PC. Dersom du driver en YouTube-kanal med over 1,000 abonnenter, er det nå desto større grunn for å ta i bruk denne funksjonen.

Hvilke erfaringer har du med YouTube-innlegg? Dersom du driver en YouTube-kanal, har funksjonen fungert bra for deg?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.