Yoshi’s Crafted World kommer 29.mars

I går kom Nintendo med en gladmelding til alle Yoshi-fans. Yoshi’s Crafted World blir utgitt 29.mars, 2019, på Nintendo Switch og følger den folkekjære Yoshi på nye eventyr.

Spillet var annonsert allerede på E3 2017 og skulle opprinnelig bli utgitt i 2018, før utgivelsen ble utsatt til 2019 en gang. Nå er det altså 29.mars som gjelder.

Yoshi’s Crafted World markerer det åttende spillet fra Nintendo i Yoshi-serien. Spillets design minner om Yoshi’s Wholly World for Nintendo Wii U og senere Nintendo 3DS, der alt var laget av garn. I det nye kommende kapittelet om Yoshi er designet derimot basert på papp, bokser og andre husholdningsartikler.

Historien i det kommende spillet starter med at alle Yoshi lever fredfult på Yoshi’s Island. På øyas høyeste topp sitter en gjenstand, kalt Sundream Stone, som kan oppfylle alle og enhver sine villeste drømmer. Ikke overraskende prøver Kamek og Bowser Jr. å stjele denne gjenstanden og det ender med at deler av den blir sendt utover hele Yoshi-verdenen. Det er dermed opptil alle Yoshi å finne igjen hver del. La eventyret starte!

I motsetning til New Super Mario Bros. U Deluxe, som kommer den 11.januar, er Yoshi’s Crafted World ikke en ny versjon av tidligere spill, men et helt nytt spill. Traileren til spillet kan sees over.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *