Nintendo 64 og Gamecube er muligens på vei til Switch

Etter at Twitter-brukeren @OatmealDome gikk gjennom filene til onlinetjenesten til Nintendo Switch, spekuleres det om en emulator for Nintendo 64 og Gamecube er på vei til Nintendo Switch. 

For alle medlemmer av Nintendo Switchs betalte onlinetjeneste, finnes det allerede en emulator for klassiske NES-spill. Mange fans håper at Nintendo skal utvide utvalget til å også inkludere spill fra konsoller som SNES Classic, Nintendo 64 og Gamecube.

Den 13.januar, 2019, delte brukeren @KapuccinoHeck på Twitter at vedkommende hadde oppdaget en liste med SNES-spill ved å undersøke tekst i filene til onlinetjenesten. Det har derfor blitt spekulert i om disse spillene er på vei til Nintendo Switch.

Samme dag delte brukeren @OatmealDome at fire emulatortyper har blitt oppdaget i koden til Switch-appen.

Ved å bygge videre på funnene over, kan man tenke seg at Kachikachi og Canoe er kodenavn for NES Classic og SNES Classic. Det spekuleres dermed i om Hiyoko er navnet på en emulator for Nintendo 64, ettersom dette var konsollen som kom etter SNES Classic. Count sikter med samme logikk muligens til Game Boy Advance eller Gamecube, ettersom disse konsollene er de neste i produktrekka til Nintendo etter SNES Classic.

Dersom spill fra SNES Classic, Nintendo 64 og Gamecube blir tilgjengelige i Nintendos onlinetjeneste, er det stor sannsynlighet for at dette vil føre til en god økning i abonnentstallene til onlinetjenesten grunnet konsollenes enorme popularitet og nostalgiverdi for mange.

Nintendo har ikke delt noen nyheter knyttet til dette ennå så det gjenstår å se hva fremtiden bringer. Følg innholdsskaper.no for å holde deg oppdatert mens vi dekker sakens utvikling.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *